Darek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Nie ma szans bo ja się boje i brzydzę prędkością :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechZamieszczone przez szkodaDarek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
-
uff, to nie jestem samZamieszczone przez WIELKIBONGONie ma szans bo ja się boje i brzydzę prędkością :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechZamieszczone przez szkodaDarek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
na dwoch ... te srebrne strzaly sa tak dociazone, ze wheelie nimi to bedzie sztukaZamieszczone przez szkodana kole?Zamieszczone przez leffa wczoraj juz widzialem jednego mundurowego na CBF'ie, na Krasinskiego smigal kole 16.45
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
i tutaj leff się bardzo mylisz :diabelski_usmiechZamieszczone przez leffna dwoch ... te srebrne strzaly sa tak dociazone, ze wheelie nimi to bedzie sztukaZamieszczone przez szkodana kole?Zamieszczone przez leffa wczoraj juz widzialem jednego mundurowego na CBF'ie, na Krasinskiego smigal kole 16.45
bardzo dobrze się je prowadzi a osiągi zostały prawie niezmienione :lol:
do 50km/h rozpędzają się w momencie
ops: :lol: 8)
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
-
leff, ja tak nie umiem i się boję :wink:
nie dosyć że to tylko dwa koła to jeszcze 1 się pozbywać????? :roll: :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sob 26 Mar, 11 11:29 ]
szkoda, i kiedy pierwsze jazdy???? :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz
-
-
mam nadzieję, że w tym tygodniu, ale ogólnie mam masakrę pracowo-rodzinną chwilowo...Zamieszczone przez WIELKIBONGOszkoda, i kiedy pierwsze jazdy???? :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
kaski - chwalcie się
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
w ogóle kupno kasku jak dla mnie - zielonego - to była masakra, teraz już bym przynajmniej wiedział, że najpierw warto zakupić kominiarkę - podczas 2-3 dni mierzenia obdarłem sobie uszy do krwi :lol:Zamieszczone przez DzidaNiezłe parametry ma ten kapselek. Dobry wybór.Zamieszczone przez szkodaa'propos cen - w intermotors na Arkuszowej, gość ma takie ceny na AGV i Sharka, że :shock:
ja akurat kupiłem Sharka S900.
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
No szkoda, logiczne że zaczynamy od kominiarki, bo po pierwsze kask dopasowujemy do głowy na której jest kominiarka- bo jeżdzi się w kominiarce i kask mierzony na gołą głowę może okazać się z założoną kominiarką nieco za ciasny.
Po drugie, nie wiadomo kto przed wcześniej mierzył kask i jak u niego było z higieną.
Po trzecie - obcieranie i zawijanie uszu raczej odpada
4x4
Komentarz
-
-
no widzisz, dla mnie to wszystko teraz też jest bardzo jasne i logiczneZamieszczone przez 4x4BKFNo szkoda, logiczne że zaczynamy od kominiarki, bo po pierwsze kask dopasowujemy do głowy na której jest kominiarka- bo jeżdzi się w kominiarce i kask mierzony na gołą głowę może okazać się z założoną kominiarką nieco za ciasny.
Po drugie, nie wiadomo kto przed wcześniej mierzył kask i jak u niego było z higieną.
Po trzecie - obcieranie i zawijanie uszu raczej odpada
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Szkoda, jak można coś polecić to ja szczerze polecam taki kask:
Od kilku lat mam okazję użytkować coś takiego i powiem szczerze, że jest rewelacja.
Wchodzisz do sklepu otwierasz szczękę i nikt nie patrzy na ciebie jakbyś chciał ich obrabować.
Jak jedziesz pod słońce to sobie opuszczasz blendę i masz okulary przeciwsłoneczne
Co do jakości nie ma się do czego przyczepić. Solidny i tyle.4x4
Komentarz
-
Komentarz